Siivouslahjakortti vai elämys? Näin valitset aineettoman joululahjan

siivouslahjakortti joululahja

Haluatko muistaa läheistäsi aineettomalla, mutta aidosti ilahduttavalla lahjalla? Lue alta vinkit onnistuneen aineettoman joululahjan valintaan ja tilaa KTN:n siivouslahjakortti.

Aineettomien joululahjojen antaminen on vastuullinen tapa muistaa lähipiiriä: kun annat aineettoman lahjan, et osta turhaa tavaraa.

Aineettoman joululahjan hankkiminen säästää myös antajan aikaa, sillä ne voi valita etukäteen ja usein tilata netistä tai noutaa valmiina. Jos siis haluat välttää jouluruuhkat kaupoissa, aineettoman lahjan antaminen on hyvä idea.

Aineettomia joululahjoja on monenlaisia. Lue alta ideoita:

Ideoita aineettomiin joululahjoihin

  • Yhteinen aika. Tee itse lahjakortti, jossa lupaat tehdä jotain yhdessä lahjakortin saajan kanssa. Tekeminen voi olla mitä tahansa pulkkamäkeen lähtemisestä elokuvailtaan, kunhan se vain varmasti on lahjan saajan mieleen!
  • Arjessa auttaminen. Itse voi tehdä myös lahjakortin, jossa lupaat auttaa lahjan saajaa tavalla tai toisella. Lupaudu vaikkapa lapsenvahdiksi tai lumitöiden tekijäksi.
  • Liput erilaisiin tapahtumiin. Kuka ei ilahtuisi sarjalipuista elokuviin tai lipuista konserttiin?
  • Eettinen, hyvää tekevä aineeton lahja. Jos arvelet, että lahjansaaja ei halua itselleen mitään ja arvostaa hyväntekeväisyyttä, erilaiset kansalaisjärjestöt tarjoavat mahdollisuuden aineettoman lahjan ostamiseen, joka tukee esimerkiksi lasten hyvinvointia Suomessa tai maailmalla.
  • Lahjakortti palveluihin. Lahjakortteja voi ostaa niin hierontaan, erilaisiin elämyksiin kuin ravintoloihinkin. Siivouslahjakortti on tapa antaa saajalle aikaa ja iloa, joka syntyy puhtauttaan hohtavasta kodista.  Lue alta lisää KTN:n siivouslahjakortista.

KTN:n siivouslahjakortti – iloa puhtaasta kodista

KTN:n siivouslahjakortti on helppo ja ilahduttava tapa muistaa ystävää, sukulaista tai perheenjäsentä. Lahjansaaja säästää aikaa, joka menisi siivoukseen, ja sen lisäksi pääsee nauttimaan ammattilaisten putipuhtaaksi siivoamasta kodista.

Lahjakortti oikeuttaa kotisiivoukseen, jonka lahjansaaja voi tilata itselleen sopivaan aikaan. Voit itse päättää, lahjoitatko kotisiivousta valitsemallasi summalla tai kiinteän hinnaston mukaan (esimerkiksi 2 tai 4 tuntia). Lue täältä lisää tehokkaasta ja suositusta KTN:n kotisiivouspalvelusta.

Siivouslahjakorttiin voi tietysti yhdistää vielä lupauksen viettää siivoukselta säästyvä aika yhdessä lahjansaajan kanssa!

Lahjakortin voi tilata allaolevaa lomaketta käyttäen. Tee tilaus 10.12. 2019 mennessä tällä sivulla olevalla lomakkeella, jotta kortti varmasti ehtii ennen joulua perille. Kortin voi myös noutaa KTN:n toimistolta osoitteesta Läkkisepäntie 2, 00620 Helsinki. Toimisto on auki arkisin 8–16 23.12. 2019 asti, joten ehdit hakea lahjakortin vielä aatonaattonakin.

Tilaa lahjakortti