Toimistosiivous kannattaa jättää KTN:n kokeneiden ammattilaisten huoleksi.

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.

Miksi valita KTN-toimistosiivous?

Toimistosiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n tarjontaan 1990-luvulta lähtien. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana, jonka toiminta on aina asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä.

Mitä KTN:n toimistosiivous sisältää?

 • Räätälöity toimistosiivous

  Toimiston siivousohjelman tarkka sisältö suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimialan ominaispiirteet huomioiden. Vierailemme paikan päällä aina ennen tarjouksen jättämistä ja teemme realistisen kustannusarvion.

 • Toimiston viihtyvyys etusijalla

  Laadukas siivous itsessään lisää toimiston viihtyvyyttä. Sen lisäksi teemme työmme mahdollisimman huomaamattomasti ja työntekijöiden työrauhan etusijalle asettaen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Aina toimistoa ei voi siivota samaan aikaan, kun siellä tehdään töitä. Ei huolta – teemme toimistosiivousta myös iltaisin ja viikonloppuisin. Siivojamme ovat luotettavia, koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan.

 • Tehokas yleissiivous

  Toimiostosiivouksen ydin on säännöllinen, kattava ja tehokas yleissiivous. Se koostuu toimiston tilojen yleiesestä siistimisestä ja pintojen puhdistamisesta asianmukaisin puhdistusainein. Käytämme vain allergiatestattuja, ekomerkillä varustettuja puhdistusaineita.

 • Kokonaisvaltainen ylläpito

  Huolehdimme myös esimerkiksi siitä, että toimistolla on aina astianpesuainetta, eikä käsi- ja wc-paperit pääse koskaan loppumaan.

 • Monipuoliset palvelut

  Yleissiivouksen lisäksi voit jättää huoleksemme myös esimerkiksi toimistojen ikkunoiden pesun sekä lattioiden vahauksen tai pur-pinnoituksen. Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

Yritykset

Kiinnostaako toimistosiivous?

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n toimistosiivoojat operoivat huomaamattomasti ja tehokkaasti asiakkaalle parhaiten sopivana aikana. Jätä yhteystietosi, niin ratkaisemme toimistosiivoukseen liittyvät huolesi!

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat toimistosiivousta

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Kokeneet ja osaavat toimistosiivoojat tekevät puhdasta jälkeä nopeasti. mutta liian kireä aikataulu näkyy lopputuloksessa. Kiireessä tehty toimistosiivous vähentää viihtyvyyttä ja kostautuu pitemmällä aikavälillä.

 • Selvitä tarkasti, mitä siivous sisältää

  Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä selvittää, mitkä palvelut kuuluvat säännölliseen perussiivoukseen ja mitkä palvelut sovitaan ja laskutetaan erikseen. Jaksoittaisesta siivoustyöstä, kuten esimerkiksi yläpölyjen puhdistamisesta ja lattioiden vahauksesta on myös hyvä sopia. Esimerkiksi ikkunoiden pesu ei yleensä sisälly ylläpitosiivoukseen.

 • Suosi räätälöityjä siivouspalveluita

  Toimistot ovat erilaisia. Laadukkaan palvelun tunnistaa siitä, että siivousohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja ja toimialan erityispiireet huomioiden. Tarkista myös, onko toimistosiivouspalvelu tarvittaessa saatavilla toimistoajan ulkopuolella.

 • Kokemus on valttia

  Pitkä kokemus takaa sen, että räätälöidystä siivoussuunnitelmasta tulee toimiva ja tehokas suhteessa toimiston kokoon, ja siinä huomioidaan myös esimerkiksi herkät sähkölaitteet ja pölyä keräävien johtojen ja kaapeleiden siivous.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huomioi allergiat ja käyttää käyttää turvallisia, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

 • Tutustu palveluntarjoajan työhön

  Mikäli mahdollista, kysy nykyisiltä asiakkailta kokemuksia palveluntarjoajan työstä. Pitkät asiakassuhteet kielivät luotettavuudesta ja laadusta.

KTN-toimistosiivous – konttori kiiltäväksi!

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n palvelutarjontaan on kuulunut jo vuosikymmenten ajan toimistosiivous.

Helsinkiläiset yritykset ovat saaneet nauttia huolellisesta siivoustyöstämme jo 1990-luvun puolivälistä lähtien. 2000-luvulla laajensimme toimistosiivousta Espooseen, Vantaalle, Tuusulaan, Keravalle ja Järvenpäähän.

Toimistosiivoojamme tunnetaan luotettavina, ripeinä ja ystävällisinä asiakaspalvelijoina, joista monet ovat työskennelleet yrityksessämme jo vuosikymmeniä. Jatkuvuus on ollut keskeisessä osassa, kun olemme luoneet mainettamme luotettavana toimistosiivouspalvelujen tarjoajana.

Panostamme yrityssiivouspalveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Olemmekin luoneet ainutlaatuisen konseptin, jossa toimistosiivouspalvelu räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakaskohtaisesti sovittavat siivouspalveluratkaisut takaavat sen, että KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n toimistosiivoojat tekevät siivoustyön huomaamattomasti ja tehokkaasti juuri silloin kun asiakkaalle parhaiten sopii.

Olemme saaneet asiakkailtamme vain kiitettävää palautetta toimistosiivouksestamme. Voimmekin taata sen, että olette palveluumme tyytyväisiä!

Asiakaskuntaamme kuuluu tällä hetkellä yli 30 yritystä, joiden toimistosiivous on  vastuullamme. Ylläpitosiivouksen ohella palveluratkaisumme voivat pitää sisällään myös saniteettitilojen tarvikehuolto eli WC-paperien, käsipyyhkeiden ja saippuoiden riittävyydestä huolehtiminen.

Palvelun saatavuus:
Toimistosiivous: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.