Jätä varastotilojesi siisteys ja puhtaus KTN:n kokeneiden ammattilaisten huoleksi.

Varastosiivous

KTN:n varastosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Tyytyväisyydestä työhömme kielivät poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteet.

Miksi valita KTN:n varastosiivous?

Siivoamme varastot pölyttömiksi ja siisteiksi vuosikymmenten kokemuksella ja modernein välinein. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana, jonka toiminta on aina asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä.

Mitä KTN:n varastosiivous sisältää?

 • Räätälöity varastosiivous

  Varastosiivousohjelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, varastotilojen erityispiirteet ja siivoustarpeet huomioiden.

 • Työskentelyä tehostava siivous

  Hyvin tehty varastosiivous parantaa tehokkuutta: kun lattiat ovat puhtaat ja esteettömät ja tavarat sijaitsevat omilla paikoillaan, voivat työntekijät keskittyä täysillä oman roolinsa hoitamiseen. Siistit ja pölyttömät varastotilat takaavat turvallisen ja hyvän työympäristön, mutta samalla antavat lisäarvoa varastoitavalle materiaalille.

 • Asiantuntevat siivouspalvelut

  Käytämme varastojen siivouksessa moderneja työvälineitä, jotka on suunniteltu nimenomaan pölylle alttiiden ympäristöjen siivoukseen. Painotamme pölyn määrän minimointia ja ilmanlaadun ongelmien vähentämistä.

 • Tehokas varastosiivous

  Varastosiivouksen ydin on säännöllinen, laadukas ja tehokas yleissiivous, jonka aikana esimerkiksi puhdistetaan lattiat asianmukaisin, pölyttömyyttä edistävin konein, ja puhdistetaan yläpölyt sekä tilojen erilaiset pinnat. Säännöllisyys takaa sen, että tilat pysyvät pölyttöminä ja siisteinä ja ilmanlaatu hyvänä.

 • Monipuoliset erikoispalvelut

  Yleissiivouksen lisäksi voit jättää huoleksemme myös esimerkiksi varaston ikkunoiden pesun sekä lattioiden vahauksen tai pur-pinnoituksen. Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Varastosiivouspalvelumme on myös joustava: sovimme parhaan työskentelyajan niin, että emme häiritse työntekoa. Voimme siis siivota varastosi aamuvarhain, yöllä tai illalla.

Yritykset

Varastot siivouksen tarpeessa?

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy on saanut loistavia tuloksia varastojen sisäilmaongelmien korjauksesta ja työtapaturmien ennaltaehkäisystä tehokkaalla siivoustyöllä. Jätä yhteystietosi, niin hoidetaan siivousasiasi kuntoon!

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat varastosiivousta

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Halvin ratkaisu ei välttämättä ole pitkällä aikavälillä edullisin ratkaisu. Laadukas varastosiivous parantaa ilmanlaatua ja työturvallisuutta, kehno tai välttävä varastosiivous voi aiheuttaa pitemmän päälle ongelmia.

 • Selvitä tarkasti, mitä siivous sisältää

  Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä selvittää, mitkä palvelut kuuluvat säännölliseen perussiivoukseen ja mitkä palvelut sovitaan ja laskutetaan erikseen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu ei yleensä sisälly ylläpitosiivoukseen.

 • Suosi räätälöityjä siivouspalveluita

  Varastot ovat erilaisia. Laadukkaan palvelun tunnistaa siitä, että siivousohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja varastotilojen, toimialan ja pintamateriaalien ominaispiirteet huomioiden. Tarkista myös, mihin aikaan siivousta tehdään: joustavuus tarkoittaa sitä, että varastosi siivotaan vaikka yöllä, jos se asiakkaalle parhaiten sopii.

 • Huomioi kokemus, työkoneet ja koulutus

  Pitkän kokemuksen ansiosta siivousohjelma laaditaan asiantuntevasti, mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ja ne huomioidaan asianmukaisesti. Varastosiivouksessa myös työvälineiden laatu ja henkilöstön ammattitaito merkitsevät huomattavan paljon. Kannattaa siis suosia yrityksiä, jotka ovat kouluttaneet henkilökuntaansa ja investoineet työkoneisiin.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja käyttää ympäristöystävällisiä, allergiatestattuja puhdistusaineita.

 • Tutustu palveluntarjoajan työhön

  Mikäli mahdollista, kysy nykyisiltä asiakkailta kokemuksia palveluntarjoajan työstä. Pitkät asiakassuhteet kielivät tyytyväisyydestä ja luottamuksesta palveluntarjoajaa kohtaan.

Varmaa varastosiivousta

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohejelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.

Käytämme lattiapintojen puhdistukseen varastojen siivoukseen tarkoitettuja koneita, jotka sitovat pölyn ennen kuin se nousee lattiatasolta hengitysilmaan. Oikeaoppisella siivouksella varaston pölymäärä saadaan pidettyä alhaisena ja varaston ilmanlaatu parempana.

Varastosiivous toteutetaan varaston toimintaa häiritsemättä. Toisin sanoen siivousajankohta pyritään ajoittamaan rauhallisimpiin hetkiin. Siivousohjelma tehdään asiakkaan toiveita noudattaen ja varastosiivous toteutetaan silloin, kun se sopii asiakkaalle parhaiten.

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:llä on vuosikymmenien kokemus varastojen siivouksesta pääkaupunkiseudulla. Olemme saaneet asiakkaidemme kanssa erinomaisia tuloksia ja yhteisellä panostamisella parantaneet sisäilman laatua useissa siivouskohteissa. Pitkällä aikavälillä parempi hengitysilman laatu mitä ilmeisimmin vähentää sairauspoissaoloja.

Palvelun saatavuus:
Varastosiivous: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Tuusula

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.