Jätä rappukäytävien, hissin ja saunatilojen siisteys ja puhtaus KTN:n kokeneiden ammattilaisten huoleksi.

Kiinteistösiivous

KTN:n kiinteistösiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Tyytyväisyydestä työhömme kielivät poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteemme.

Miksi valita KTN-kiinteistösiivous?

Kiinteistösiivous on ollut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ydinalaa 1990-luvulta lähtien. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana, jonka toiminta on aina asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä.

Mitä KTN:n kiinteistösiivous sisältää?

 • Kiinteistön arvoa ylläpitävä siivous

  Siivoussuunnitelmaa laadittaessa tavoitteena on moitteeton siisteystaso ja asukkaiden viihtyvyys, mutta myös kiinteistön arvon ylläpito pitkällä tähtäimellä. Asiantuntevan siivouksen ansioista materiaalit kestävät pitkään ja näyttävät hyvältä kauan.

 • Asukkaiden viihtyvyys etusijalla

  Laadukas siivous itsessään lisää kiinteistön viihtyvyyttä. Sen lisäksi teemme työmme mahdollisimman huomaamattomasti ja kiinteistön asukkaiden viihtyvyyden etusijalle asettaen.

 • Tehokas yleissiivous

  Kiinteistösiivouksen ydin on säännöllinen, kattava ja tehokas yleissiivous. Se koostuu rappujen ja muiden yleistilojen yleiesestä siistimisestä ja pintojen puhdistamisesta asianmukaisin ja ympäristöystävällisin puhdistusainein.

 • Monipuoliset erikoispalvelut

  Yleissiivouksen lisäksi voit jättää huoleksemme myös esimerkiksi kiinteistön ikkunoiden pesun sekä lattioiden vahauksen tai pur-pinnoituksen. Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Kiinteistösiivouspalvelumme on myös joustava: asiakaslähtöisyys kuuluu pääperiaatteisiimme.

Taloyhtiöt

Tarvitsetko kiinteistösiivousta?

Keskimääräinen asiakassuhteen kesto kiinteistöpuolella yli 10 vuotta. Jätä yhteystietosi, niin hoidetaan kiinteistösi kuntoon!

Voit myös soittaa meille suoraan: 010 773 5350

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat kiinteistösiivousta

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Halvin ratkaisu ei välttämättä ole pitkällä aikavälillä edullisin ratkaisu. Laadukas kiinteistösiivous parantaa asumisviihtyvyyttä ja -turvallisuutta, kehno tai välttävä kiinteistösiivous voi laskea kiinteistön arvoa.

 • Selvitä tarkasti, mitä siivous sisältää

  Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä selvittää, mitkä palvelut kuuluvat säännölliseen perussiivoukseen ja mitkä palvelut sovitaan ja laskutetaan erikseen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu ei yleensä sisälly ylläpitosiivoukseen.

 • Suosi räätälöityjä siivouspalveluita

  Kiinteistöt ovat erilaisia. Laadukkaan palvelun tunnistaa siitä, että siivousohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja kiinteistön tarpeet huomioiden.

 • Kokemus on valttia

  Pitkä kokemus ja kestävät asiakassuhteet kielivät luotettavuudesta ja laadusta.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja käyttää ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Siitä hyötyy myös asiakas.

Esimerkkejä kiinteistösiivouksestamme

Lue allaolevista esimerkeistä, miten toteutamme kiinteistösiivouksen.

Case-esimerkki: Vanhan kerrostalokiinteistön porrassiivous

Asiakkuus pitää sisällään yli 40 vuotta sitten rakennetut kerrostalot, joissa on yhteensä 8 porrashuoneistoa. Sopimuksen keskiössä on porrassiivous, mutta se pitää sisällään myös taloyhtiön muiden yleisten tilojen perussiivouksen.

Case-esimerkki: Kerrostalon rappusiivous

Helsinkiläinen taloyhtiö tilasi porrashuoneistojen siivouksen, saunanpesun sekä muita kiinteistönhoitoon liittyviä palveluita. Katso millainen sopimus tehtiin ja mitä sopimussiivoukseen sisältyi.

Luotettavaa kiinteistösiivousta

Rappukäytävien sekä yleisten tilojen ylläpitosiivous ja yleissiivous muodostavat KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kiinteistösiivouspalvelun perustan. Niin sanottu sopimussiivous mukautetaan asiakkaan tarpeiden ja mahdollisesti vuodenajan mukaan.

Kiinnitämme aina erityistä huomiota taloyhtiön asukkaiden viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Esimerkiksi äänekkäät työtehtävät ajoitetaan mahdollisuuksien mukaan siten, että emme häiritse taloyhtiön aamu-unisimpia asukkaita. Pyrimme aina siihen, että teemme työmme huomaamattomasti ja tehokkaasti.

Isännöitsijöiden tyypillisimmät ongelmatilanteet ovat meille tuttuja. Toimitusjohtajamme Ilkka Syrjälä on pitänyt huolen siitä, että koko henkilöstö osaa asettua asiakkaan asemaan ja on valmiina auttamaan yllättävissäkin tilanteissa. Olemmekin saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta siitä, että meihin voi taatusti luottaa mihin tahansa siivoukseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia siivouspalveluja koko pääkaupunkiseudun alueella. Teemme yli 500 kohteessa porrassiivousta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Kasvavasta asiakaskunnastamme löytyykin kymmeniä siivouspalveluihinsa tyytyväisiä taloyhtiöitä sekä isännöitsijöitä ympäri Helsinkiä.

Palvelun saatavuus:
Kiinteistösiivous: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Järvenpää, Kauniainen, Sipoo, Kerava