Eikö koti tahdo pysyä siistinä? Haluatko käyttää aikasi muuhun kuin siivoamiseen?

KTN kotisiivous saa arjen sujumaan

Etsitkö tehokasta ja luotettavaa kotisiivouspalvelua, tai tarvitsetko apua esimerkiksi ikkunoiden pesuun, joulusiivoukseen, kevätsiivoukseen tai muuttosiivoukseen?

Kotisiivous, juhlasiivous ja suursiivous kotitalouksille

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy siivoaa kotisi juuri sillä tavalla, kuin sinä haluat – kotisiivous räätälöidään aina toiveidesi mukaan. Siivoojamme ovat luotettavia, kokeneita ja asiantuntevia ammattilaisia.

Mitä KTN-Kiinteistöpalvelut lupaa kotitalouksille?

 • Ammattitaitoinen ja luotettava siivooja

  Kotisi siivoaa aina sama siivooja – tehokkaasti, taitavasti ja nopeasti. Maksat vain käytetystä työajasta, piilokuluja ei tarvitse pelätä.

 • Räätälöity siivousohjelma

  Vain sinä tiedät, miten haluat kotisi siivottavan. Siksi räätälöimme kotisiivousohjelman aina toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan.

 • Nykyaikaisimmat menetelmät ja välineet

  Työntekijämme ovat aina ajan tasalla ja käyttävät uusimpia työmenetelmiä ja siivousvälineitä sekä ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

 • Monipuoliset siivouspalvelut

  Huolehdimme toiveittesi mukaan esimerkiksi lakanoiden vaihdosta, mattojen pesettämisestä ja ikkunoiden pesemisestä. Voit myös jättää huoleksemme juhlasiivoukset ja suursiivoukset.

 • Vastuullinen toimija

  Työntekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen on meille kunnia-asia. Työntekijöidemme keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 5 vuotta. Ekologisuudesta emme tingi.

 • Tyytyväisyystakuu

  Mahdolliset reklamaatiot hoidetaan aina nopeasti ja siten, että kaikki ovat tyytyväisiä. Noin 20 000 toimeksiantoa vuodessa – 15 reklamaatiota. Reklamaatioprosentti = 0,00075 %.

Kotitalouksille tarjoamamme palvelut

Lue lisää kotisiivouspalveluistamme alta.

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut siivoaa niin yksiöt kuin omakotitalotkin. Teemme kotisiivouksia Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole korkea ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.

Lue lisää kotisiivouksestamme

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Se kannattaa siis jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalveluiden ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa!

Lue lisää ikkunanpesusta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Onko remontin jälkeinen loppusiivous tekemättä? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Ota yhteyttä, me hoidamme haastavimmatkin siivoustyöt!

Lue lisää erikoispalveluistamme

Kotisiivoushinnat:

Kotisiivous sopimusasiakkaat55,37 €/h (sis. alv)
Ikkunanpesu68,14 €/h (sis. alv)
Kertaluonteinen siivous ilman jatkuvaa siivoussopimusta60,07 €/h (sis. alv)

Minimiveloitus 2h. Hintoihin sisältyvät matkat, sekä työssä tarvittavat aineet ja välineet. Ylläolevat hinnat ovat yhden henkilön työn hinta. Esim. mikäli kaksi siivoojaa on kohteessa 2 tuntia, laskutetaan työstä yhteensä 4 tuntia.

Autamme sinua kotitalousvähennyksen kanssa

Kotitalousvähennys siivoustyöstä voidaan hakea eri tavoin, esimerkiksi veroilmoituksen yhteydessä. Lähetämme aina alkuvuodesta verottajan hyväksymän yhteenvedon edellisen 12 kuukauden aikana tehdyistä töistä ja maksuista, jonka voi välittää verottajalle sellaisenaan.

Kotitalouksille

Tutut ja turvalliset ammattilaiset

Me KTN:llä pidämme huolen, että kotisi siivoavat samat, tutut siivoojat. Jätä kotisi siivous ammattilaisille, ota yhteyttä!

KTN-fakta

Keskimääräinen työsuhteen kesto yli 5 vuotta

Olemme pidetty työnantaja, sillä panostamme aidosti henkilöstömme viihtyvyyteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Valitsemme tarkkaan työntekijämme ja huolehdimme siitä, että työilmapiiri on erinomainen. Työsuhteiden pituus onkin huomattavasti pidempi kuin kilpailijoillamme.