Eikö rappukäytävä pysy siistinä? Ovatko ikkunat likaiset?

KTN-kiinteistösiivous auttaa

Oletko isännöitsijä? Etsitkö ripeää ja luotettavaa kiinteistöpalvelua?

Kiinteistöpalvelua joustavasti ja takuuvarmasti

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy on tehnyt pitkään yhteistyötä isännöitsijöiden ja isännöintitoimistojen kanssa. Kestävät asiakassuhteet osoittavat,  että osaamme vastata kiinteistöjen siivouksessa tämän päivän haasteisiin.

Mitä KTN-Kiinteistöpalvelut lupaa isännöitsijälle?

 • Ammattitaitoinen ja kokenut työporukka

  Osaaminen näkyy ripeänä reagointina, luotettavuutena ja asukkaiden viihtyvyytenä. Yli 20 vuoden kokemus siivouspalveluista sekä sitoutunut henkilöstö takaavat korkealuokkaisen osaamisen ja laadukkaan asiakaspalvelun.

 • Räätälöity siivousohjelma

  Jokainen kiinteistö on erilainen. Räätälöimme siivousohjelman aina kohteen tarpeiden mukaan. Voit lukea tästä ja tästä esimerkkejä siitä, miten hoidamme taloyhtiöiden siivousta.

 • Nykyaikaisimmat menetelmät ja välineet

  Työntekijämme ovat aina ajan tasalla ja käyttävät uusimpia työmenetelmiä ja siivousvälineitä. Ekologisuudesta emme tingi.

 • Siivoamme kaiken

  Voit jättää huoleksemme myös haastavatkin siivoustehtävät – sellaista siivoukseen liittyvää ongelmaa ei ole, jota emme osaisi ratkaista.

 • Vastuullinen toimija

  Henkilöstömme hyvinvointi ja jaksaminen on meille kunnia-asia, ja työntekijöidemme keskimääräinen työsuhteen pituus onkin yli 5 vuotta.

 • Tyytyväisyystakuu

  Mahdolliset reklamaatiot hoidetaan aina nopeasti ja siten, että kaikki ovat tyytyväisiä. Noin 20 000 toimeksiantoa vuodessa – 15 reklamaatiota. Reklamaatioprosentti = 0,00075 %.

Palvelumme isännöitsijöille

Lue lisää kiinteistösiivouspalveluistamme alta.

Kiinteistösiivous

Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa KTN-Kiinteistöpalvelut tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.

Lue lisää kiinteistösiivouksesta

Lattianpesu

KTN-Kiinteistöpalvelut pesee ja vahaa lattiat sekä öljyää parketit luotettavasti yli 20 vuoden kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon.

Lue lisää lattianpesusta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Se kannattaa siis jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalveluiden ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa!

Lue lisää ikkunanpesusta

Erikoispalvelut

Ovatko porraskäytävät peruspesun tarpeessa? Kaipaako saunatilasi suursiivousta? Milloin kiinteistön ikkunat on viimeksi pesty? KTN-Kiinteistöpalvelut hoitaa haasteellisetkin kohteet!

Lue lisää erikoispalveluistamme

Isännöitsijä

Luotettava kumppani yli 20 vuoden kokemuksella

Jätä yhteystietosi, me huolehdimme kaikesta muusta!

Isännöitsijää kiinnostavia artikkeleita

Case-esimerkki: Vanhan kerrostalokiinteistön porrassiivous

Asiakkuus pitää sisällään yli 40 vuotta sitten rakennetut kerrostalot, joissa on yhteensä 8 porrashuoneistoa. Sopimuksen keskiössä on porrassiivous, mutta se pitää sisällään myös taloyhtiön muiden yleisten tilojen perussiivouksen.

Case-esimerkki: Kerrostalon rappusiivous

Helsinkiläinen taloyhtiö tilasi porrashuoneistojen siivouksen, saunanpesun sekä muita kiinteistönhoitoon liittyviä palveluita. Katso millainen sopimus tehtiin ja mitä sopimussiivoukseen sisältyi.

Luoko rappukäytävä hyvän vaikutelman? Näin porrassiivous hoidetaan

Miellyttävä ja tyylikäs rappukäytävä ei vaadi suuria sijoituksia. Lue jutusta, miten rappukäytävän siivous ja ylläpito on paras hoitaa.

KTN-fakta

Asiakkaina yli 50 isännöitsijää, yhteensä yli 400 yhteistyövuotta

Ammattitaitoinen, tehokas ja sitoutunut henkilökuntamme takaa, että sekä asukkaat että isännöitsijä ovat tyytyväisiä työhömme.