Jätä kauppasi, myymäläsi tai asiakastilojesi puhtaus ja siisteys KTN:n kokeneiden ammattilaisten huoleksi.

Liiketilojen siivous

KTN:n liiketilojen siivouspalvelu on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Tyytyväisyydestä työhömme kielivät poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteemme.

Miksi valita KTN huolehtimaan liiketilojesi siivouksesta?

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy on kokenut tekijä, joka vastaa yli 30 liiketilan säännöllisestä siivouksesta. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana, jonka toiminta on aina asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä.

Mitä KTN:n liiketilojen siivous sisältää?

 • Räätälöity liiketilojen siivous

  Liiketilojen siivousohjelman tarkka sisältö suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kohteen ominaispiirteet huomioiden.

 • Asiantunteva siivouspalvelu

  Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme siivota asiantuntevasti monenlaisia tiloja ja puhdistaa sekä huoltaa erilaisia materiaaleja. Puhtaus ja hyvä hoito pidentävät materiaalien ikää.

 • Asiakkaiden viihtyvyys etusijalla

  Siivoussuunnitelmaa laadittaessa tavoitteena on paitsi moitteeton siisteystaso myös asiakkaiden sekä työntekijöiden viihtyvyys. Puhtaus ja raikas tuoksu luovat miellyttävän ympäristön – likaiset ja tunkkaiset liiketilat puolestaan luovat huonon vaikutelman.

 • Tehokas yleissiivous

  Asiakastilojen siivouksen ydin on säännöllinen, kattava ja tehokas yleissiivous. Se koostuu yleistilojen yleiesestä siistimisestä ja pintojen puhdistamisesta asianmukaisin, allergiatestatuin ja ympäristöystävällisin puhdistusainein. Tyypillisesti yleissiivous tehdään ennen liikkeen avaamista.

 • Monipuoliset erikoispalvelut

  Yleissiivouksen lisäksi voit jättää huoleksemme myös esimerkiksi liiketilojen ikkunoiden pesun sekä lattioiden vahauksen tai pur-pinnoituksen. Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Liiketilojen siivouspalvelumme on myös joustava, joten pystymme huomioimaan esimerkiksi asiakasmäärien sesonkivaihtelut.

Yritykset

Liiketilat edustuskuntoon?

Hyvää ei vaihdeta – yli 20 toimintavuotemme aikana olemme luoneet pitkiä asiakassuhteita useiden eri yritysten kanssa. Jätä yhteystietosi, niin hoidetaan siivousasiasi kuntoon!

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat liiketilojen siivouspalvelun

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Laadukas liiketilojen siivous parantaa asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä. Kehno tai välttävä asiakastilojen siivous kostautuu pitkällä aikavälillä.

 • Selvitä tarkasti, mitä siivous sisältää

  Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä selvittää, mitkä palvelut kuuluvat säännölliseen perussiivoukseen ja mitkä palvelut sovitaan ja laskutetaan erikseen. Esimerkiksi ikkunoiden pesu ei yleensä sisälly ylläpitosiivoukseen.

 • Suosi räätälöityjä siivouspalveluita

  Liiketilat ja toimialat ovat erilaisia. Laadukkaan palvelun tunnistaa siitä, että siivousohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja tilojen erityispiirteet huomioiden. Ymmärtäähän palvelua tarjoava yritys toimialasi erityispiirteet ja osaa puhdistaa ja huoltaa liiketilasi pintamateriaalit asianmukaisesti? Entä onko palvelu riittävän joustava? Toiset yritykset palvelevat koko viikon 24 tuntia vuorokaudessa, toiset vain arkisin ja toimistoaikoina.

 • Kokemus on valttia

  Pitkä kokemus takaa sen, että siivoussuunnitelmasta tulee tehokas ja toimiva. Siivouspalvelua ostamessa kannattaa pyytää palveluntarjoajalta myös realistinen arvio siivoukseen kuluvasta ajasta: liian lyhyessä ajassa ei synny hyvää jälkeä, tai pahimmassa tapauksessa siivous on kesken aukioloajan alkaessa.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja myös käyttää allergiatestattuja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

 • Tutustu palveluntarjoajan työhön

  Mikäli mahdollista, kysy nykyisiltä asiakkailta kokemuksia palveluntarjoajan työstä. Pitkät ja kestävät asiakassuhteet kielivät luotettavuudesta ja laadusta.

Joustavaa ja räätälöityä liiketilojen siivousta

Liiketilojen siivouksen hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä.

Siistit liiketilat antavat yrityksestä luotettavan ja ammattimaisen vaikutelman. Ne parantavat asiakaskokemusta ja pitkällä aikavälillä parantavat yrityksen mainetta ja kannattavuutta.

Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat myös henkilökunnan viihtyvyyttä ja mahdollisesti ennaltaehkäisevät sairauspoissaoloja.

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n yrityssiivouspalvelu sovitetaan aina asiakkaan toiveisiin. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan.

Pyrimme tekemään työmme aina ennen liikkeen avaamista. Kokeneet työntekijämme osaavat arvioida tarvittavan työajan oikein ja ehdimme pois jaloista ennen kuin siivouskohteemme asiakkaat saapuvat.

Meillä on tällä hetkellä asiakkaanamme yli 30 tyytyväistä, eri kokoista yritystä, joiden liiketilojen siivous on vastuullamme.

Palvelun saatavuus:
Liiketilojen siivous: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Korso, Tuusula, Sipoo

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.