Poikkeustilanne vaatii huolellisuutta ja puhtautta – näin me KTN:llä toimimme

,
kotisiivooja

Koronaviruksen myötä on tärkeää pitää niin koti kuin taloyhtiön yleiset tilat siisteinä. Lue alta, miten KTN huomioi tilanteen kotisiivouksessa ja rappusiivouksessa.

KTN:n toiminnassa hygieenisyys on aina keskeisellä sijalla, ja työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus ovat meille erittäin tärkeitä arvoja.

Kaikki käyttämämme siivousvälineet puhdistetaan ja huolletaan päivittäin. Työssä käytettävät siivoustekstiilit ovat aina puhtaita, ja niiden desinfioivasta pesusta huolehditaan omassa pesulassamme. Ne pestään 90 asteen lämpötilassa ja kuivataan kuivausrummussa. Samoja siivoustekstiilejä käytetään ainoastaan yhdessä kohteessa.

Tartuntapintojen huolellinen puhdistaminen kuuluu aina siivoustyöhömme, ja henkilökuntamme kiinnittää siihen tällä hetkellä erityishuomiota.

Koronaviruksen vuoksi siivoajamme käyttävät henkilökohtaista suojausta ja noudattavat suositeltua suojaetäisyyttä, ja työskentelevät tietenkin ainoastaan terveinä. Näin huolehditaan sekä siivoajien että asiakkaitten turvallisuudesta.

Henkilökuntamme suorittaa siivoustyöt Työterveyslaitoksen ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamien ohjeistuksien mukaan.

Voit siis luottaa siihen, että KTN:n jälki on tuttuun tapaan laadukasta, emmekä altista työntekijöitä emmekä asiakkaitamme terveysriskeille.

Koronavirus, porrassiivous ja toimistosiivous

Taloyhtiöiden yhteisten tilojen siivoaminen on juuri nyt erityisen tärkeää: esimerkiksi ovien kahvat, rappujen kaiteet ja hissin sekä ovikoodin painikkeet on pidettävä puhtaina. Myös toimistotiloissa tartuntapintoihin on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Tartuntapintojen huolellinen puhdistaminen kuuluu aina siivoustyöhömme, ja henkilökuntamme kiinnittää siihen tällä hetkellä erityishuomiota.

Taloyhtiössä saatetaan pohtia, onko tällä hetkellä syytä sulkea saunat ja muut yhteiskäytössä olevat tilat. KTN suosittelee, että tässä tilanteessa tilat, joiden käyttö ei ole välttämätöntä, pidetään toistaiseksi kiinni.

Lapsia ei kannata päästää rappukäytävään leikkimään. Näin huomioidaan esimerkiksi samoja tiloja käyttävät ikäihmiset ja riskiryhmiin kuuluvat ja torjutaan myös lasten ylimääräinen altistus virukselle.

Huolehdimme toimistosiivouksesta tavalliseen tapaan ja tarpeen mukaan joustaen. Monet ovat siirtyneet tekemään etätöitä, mutta kaikkien kohdalla se ei ole mahdollista.

Mikäli koet, että kiinteistö- tai toimistosiivouksen taajuutta olisi tarvetta nostaa, ota yhteyttä – meillä on resursseja huolehtia tiheämmästäkin porrassiivouksesta.

Koronavirus ja kotisiivous

KTN jatkaa myös kotisiivouspalveluitaan. Kotisiivouksia tehdessä avainasemassa on henkilökohtainen suojaus, työvälineiden puhtaus ja suojaetäisyys. Näin kontaminoitumisriski suljetaan pois.

Asiakkaiden koteihin mennään aina suojakäsineet kädessä, ja käsineet poistetaan vasta asunnosta poistumisen jälkeen. Käsineet vaihdetaan aina asiakkaiden välissä.

Mikäli kotisiivoukseen kuuluu esimerkiksi lakanoiden tai muiden pyykkien pesu, jokaisen asiakkaan pyykit kuljetetaan aina omissa pusseissaan. Myös puhtaat siivoustekstiilit pakataan puhtaina omiin pusseihin.

Mikäli asukkailla on minkäänlaisia oireita tai kuulut riskiryhmiin, pyydämme ottamaan yhteyttä ennen kotisiivousta.

Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat tietää lisää toimenpiteistämme epidemian aikana. Kuten aina, toimimme asiakkaittemme tarpeita kuunnellen ja heitä auttaen. Tästäkin haasteesta varmasti selviämme avoimesti keskustellen ja vastuullisesti toimien.