Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Jätä se KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.

Ikkunanpesu

KTN:n ikkunanpesu on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Tyytyväisyydestä työhömme kielivät poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteemme.

Miksi valita KTN:n ikkunanpesupalvelu?

Ikkunanpesu on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n repertuaariin yrityksen perustamisesta lähtien. Monet ikkunanpesijöistämme ovat olleet palkkalistoillamme vuosituhannen vaihteesta lähtien. Samanlaista rutiinia ja kokemusta löytyy vain harvoilta palveluntarjoajilta!

Mitä KTN:n ikkunanpesupalvelu pitää sisällään?

 • Räätälöity ikkunanpesu

  Pesemme niin taloyhtiöiden, yritysten kuin kotitalouksienkin ikkunat asiakkaan toiveita kuunnellen ja kohteen erityispiirteet huomioiden. Kokemuksemme ansiosta osaamme myös laatia ikkunanpesuohjelman, joka takaa sen että ikkunat ovat aina puhtaat – vuodenajasta tai säästä riippumatta.

 • Kokonaisvaltainen ikkunoiden huolto

  Kun ikkunalasit ja ikkunoiden puitteet puhdistetaan asianmukaisin puhdistusainein ja -välinein, ne kestävät pitempään ja näyttävät hyvältä. Meillä on vuosikymmenten kokemus ikkunanpesusta, ja käytämme tehokkaita, ympäristöystävällisiä ikkunanpesuaineita.

 • Modernit työvälineet ja henkilönostimet

  Sellaista ikkunaa ei ole, jota KTN ei saisi pestyä. Henkilönostimien ja modernien työvälineiden avulla pääsemme turvallisesti korkeisiin ja hankaliin paikkoihin.

 • Kokeneet, koulutetut työntekijiät

  Monilla työntekijöillä on pitkälti yli 10 vuoden kokemus ikkunanpesusta KTN:n palveluksessa. Huolehdimme myös siitä, että työntekijöillä on asianmukainen koulutus ja käytettävissään nykyaikaisimmat työvälineet.

 • Monipuoliset erikoispalvelut

  Ikkunoiden pesun lisäksi voit jättää huoleksemme myös esimerkiksi suursiivoukset, kausisiivoukset ja vaikkapa lattioiden vahauksen Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Pesemme ikkunat nopeasti, ja juuri silloin kuin se asiakkalleemme parhaiten sopii.

Yritykset, taloyhtiöt ja kotitaloudet

Tarvitsetko ikkunanpesua?

Pesemme vuosittain yli 10 000 ikkunaa pääkaupunkiseudulla. Jätä yhteystietosi, niin ratkaisemme ikkunoiden pesuun liittyvät pulmasi!

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat ikkunanpesupalveluita

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Raidaton ikkunanpesu on huolellisuutta vaativa taitolaji. Se ei ole ainoastaan siivoamista, vaan kokonaisvaltaista ikkunoiden huoltoa, jossa tärkeää on oikeanlaisten puhdistusaineiden ja välineiden käyttö – väärillä välineillä ja puhdistusaineilla voi saada aikaan pysyvää vahinkoa. Kannattaa siis tarkistaa, minkälaisin ainein ja minkälaisella kokemuksella ikkunat pestään.

 • Yritysten ja taloyhtiöiden ikkunoidenpesu vaatii välineitä

  Ikkunanpesupalvelua valitessa on hyvä selvittää, että palveluntarjoajalla on käytössään nostolaitteet ja telineet, jotta kohteen kaikki ikkunat saadaan nopeasti ja tehokkaasti pestyä.

 • Suosi räätälöityjä ikkunanpesupalveluita

  Laadukkaan palvelun tunnistaa siitä, että ikkunanpesuohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja kiinteistön tarpeet huomioiden. Ikkunat voidaan esimerkiksi pestä liiketilan tai toimiston aukioloaikojen ulkopuolella.

 • Kokemus on valttia

  Pitkä kokemus auttaa työn suunnittelemisessa ja räätälöimisessä. Sen lisäksi kokenut palveluntarjoaja osaa laatia ikkunanpesuohjelman, jossa huomioidaan esimerkiksi kohteen sijainti sekä vuodenaikojen vaihtelut – oikea ajoitus on pesujäljen kestävyyden kannalta tärkeää!

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja koulutuksesta ja tarjoaa heidän käyttöönsä laadukkaat ja turvalliset välineet sekä ympärisöystävälliset puhdistusaineet. Siitä hyötyy myös asiakas.

 • Tutustu palveluntarjoajan työhön

  Mikäli mahdollista, kysy nykyisiltä asiakkailta kokemuksia palveluntarjoajan työstä. Pitkä kokemus ja kestävät asiakassuhteet kielivät luotettavuudesta ja laadusta.

Lisää ikkunanpesusta

Helsinkiläinen taloyhtiö tilasi porrashuoneistojen siivouksen, saunanpesun sekä muita kiinteistönhoitoon liittyviä palveluita. Katso millainen sopimus tehtiin ja mitä sopimussiivoukseen sisältyi.
Milloin ja miten ikkunat on paras pestä? Lue kymmeniä tuhansia ikkunoita pesseen KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan Ilkka Syrjälän vinkit.
Säästä aikaa ja tilaa ammattilaisten tekemä kevätsiivouspalvelu kotiisi. Ikkunanpesu, mattojenpesu, huonekalujen imurointi ja pölyjen pyyhkiminen sisältyvät kaikki tähän kokonaisvaltaiseen palveluun.

Kirkkaasti paras ikkunanpesupalvelu

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy on tarjonnut ikkunanpesupalveluita yrityksen perustamisesta lähtien. Vuosien saatossa olemme vastanneet monenlaisista toimeksiannoista suuryrityksen pääkonttoreista kesämökkiin ja kouluista kerrostaloihin.

Monet KTN:n ikkunanpesijöistä ovat olleet palkkalistoillamme 2000-luvun alusta asti. Poikkeuksellisen pitkä kokemus ja osaaminen näkyvät tehokkuutena ja loistavina tuloksina.

Henkilöstömme osaaminen näkyy ripeydessä, asiakastyytyväisyydessä ja kirkkaasti puhtaimmassa lopputuloksessa! Henkilönostimien ja modernien työvälineiden avulla teemme siistiä jälkeä korkeissa ja hankalissa paikoissa turvallisuudesta tinkimättä. Käytämme vain ja ainoastaan ekomerkillä sertifioituja pesuaineita.

Ikkunanpesupalvelumme ovat skaalautuvia ja aina räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi tällä hetkellä asiakkainamme on kotitalouksia, eri kokoisia yrityksiä, virastoja sekä lukuisia taloyhtiöitä. Toisin sanoen meiltä voit tilata ikkunanpesupalvelun mihin tahansa kohteeseen.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ikkunanpesuohjelman!

Palvelun saatavuus:
Ikkunanpesu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Korso, Tuusula, Sipoo

Muut palvelut

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.