Jätä lattioiden peseminen ja ylläpito KTN:n kokeneiden ammattilaisten huoleksi.

Lattianpesu

KTN:n lattianpesu on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Tyytyväisyydestä työhömme kielivät poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteemme.

Miksi valita KTN:n lattianpesu?

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy pesee ja huoltaa kaikenlaiset lattiat vuosikymmenten kokemuksella. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana, jonka toiminta on aina asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä.

Mitä KTN:n lattianpesupalvelu sisältää?

 • Laadukas siivousjälki

  Käyttämme moderneja työvälineitä sekä markkinoiden parhaita pesuaineita ja vahoja, joten voit luottaa siihen että siivousjälki on erinomaista. Puhdas ja huollettu lattia on myös turvallinen: se vähentää liukastumisia ja mahdollisia työtapaturmia.

 • Koulutettu, taitava henkilökunta

  Huolehdimme siitä, että henkilökuntamme on asianmukaisesti koulutettua ja he osaavat huoltaa erilaisia lattiamateriaaleja asianmukaisesti. Niin säästytään ikäviltä vahingoilta.

 • Lattian kuntoa ylläpitävä pesu ja huolto

  Lattioiden säännöllinen pesu ja huolto ylläpitävät lattioiden kuntoa ja pidentävät materiaalien ikää merkittävästi.

 • Räätälöity lattianpesu

  Tunnemme erilaiset lattiamateriaalit ja osaamme määritellä sopivan pesu- ja vahausvälin lattian kulutuksen mukaan. Työ tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kohteesta riippuen asukkaita, työntekijöitä tai asiakkaita häiritsemättä.

 • Monipuoliset erikoispalvelut

  Lattianpesun lisäksi voit jättää huoleksemme myös lattioiden vahauksen, parkettien öljyämisen ja kivilattioiden suojauksen. Jos lattiaa ei puhdistamalla ja huoltamalla saa kuntoon, voimme tehdä lattian PUR-pinnoituksen. Pinnoittaminen käy nopeasti, ja tuloksena on kestävä, kovaa kulutusta sietävä uusi lattiapinta. Lue lisää PUR-pinnoituksesta.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Siivouspalvelumme on myös joustava: asiakaslähtöisyys kuuluu pääperiaatteisiimme.

Yritykset, kotitaloudet ja taloyhtiöt

Tarvitsetko lattianpesua?

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:llä on kokemusta lattiapintojen pesusta ja vahauksesta miljoonien neliömetrien edestä. Jätä yhteystietosi, niin hoidetaan siivousasiasi vankalla kokemuksella kuntoon!

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat lattianpesupalvelua

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Laadukas, asiantunteva lattianpesu pidentää lattiamateriaalien ikää ja pitää ne hyvännäköisenä. Lattianpesun laiminlyönti taas pitemmän päälle laskee asunnon, toimitilan tai kiinteistön arvoa.

 • Selvitä tarkasti, mitä siivous sisältää

  Riittääkö pelkkä pesu, vai pitääkö lattia myös vahata? Vahauksesta, parkettien öljyämisestä ja kivilattioiden suojauksesta sovitaan tyypillisesti erikseen, joten selvitä etukäteen mitä lattianpesupalvelu sisältää.

 • Suosi räätälöityjä siivouspalveluita

  Parhaimpaan tulokseen päästään, kun lattianpesusta sovitaan kohteen erityispiirteet ja asiakkaan toiveet huomioiden.

 • Kokemus on valttia

  Kokeneet siivoojat tuntevat erilaiset lattiamateriaalit ja osaavat huoltaa kaikista herkimpiäkin materiaaleja asianmukaisilla aineilla. On hyvä selvittää etukäteen, minkälaisia välineitä ja aineita lattioiden pesuun ja vahaamiseen käytetään. Pinta-alan kasvaessa ammattitaidon ja työkoneiden merkitys korostuu.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja käyttää ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Siitä hyötyy myös asiakas.

 • Tutustu palveluntarjoajan työhön

  Mikäli mahdollista, kysy nykyisiltä asiakkailta kokemuksia palveluntarjoajan työstä.

Lattianpesua miljoonien neliöiden kokemuksella

Tänä päivänä lattiapintoja löytyy niin moneen lähtöön, että joissain tapauksissa vain kokeneet ammattilaiset tunnistavat oikeat ratkaisut. Lattianpesu ja -vahaus vaikuttavat tilojen siisteyden lisäksi turval­lisuuteen. Likaiset ja hoitamattomat lattiat voivat altistaa työtapaturmille tai liukastumisille.

Amatöörien kohelluksella saattaa siis olla kohtalokkaita seurauksia, sillä lattian peseminen on aina riippuvainen lattian materiaalista ja pinnoitteesta. Älä siis tyydy halvimpaan, vaan käänny huippuosaajien puoleen!

KTN Kiinteistöpalvelut Oy:n siivoojat ovat kokeneita, lattioiden pesuun erikoistuneita eksperttejä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, joten työntekijämme todella tietävät kuinka uusia tai harvinaisia materiaaleja tulee käsitellä.

Vankan kokemuksen, rautaisen ammattitaidon ja laadukkaiden työvälineiden ansiosta pystymme puhdistamaan ja suojaamaan suuriakin pinta-aloja ripeästi ja huolellisesti.

Olemme lisänneet siivouspalvelutarjontaamme PUR-pinnoitteet. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy sertifioitiin Eukula-toimijaksi ja olemme pääkaupunkiseudun luotetuin PUR-pinnoitusten tekijä. Kestävät PUR-pinnoitukset voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaan ja oikein hoidettuina PUR-pinnoitetut lattiat kestävät kovaakin käyttöä vuosikymmeniä!

Tarjoamme erikoissiivouspalvelujamme taloyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Kerro siivoukseen liittyvä ongelmasi tai huolenaiheesi meille, niin löydämme siihen ratkaisun!

Palvelun saatavuus:
Lattian pesu ja lattian vahaus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Uusimaa

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.