Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.

Porrassiivous

KTN:n porrassiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Tyytyväisyydestä työhömme kielivät poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteemme.

Miksi valita KTN:n porrassiivouspalvelu?

Porrassiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ydinosaamiseen 1990-luvulta alkaen. Vastuullamme on yli 500 kohteen porrassiivous Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Samanlaista rutiinia ja kokemusta löytyy vain harvoilta palveluntarjoajilta!

Mitä KTN:n porrassiivous pitää sisällään?

 • Kokonaisvaltainen rappukäytävän huolto

  Kun rappukäytävä siivotaan sopivin väliajoin ja sinne on valittu sopivat materiaalit, joita huolletaan asiantuntevasti, asukkaan on aina miellyttävä astua kotirappuun. Huoleksemme voi jättää myös matotuksen uusimisen ja lattioiden pur-pinnoituksen.

 • Modernit työvälineet ja puhdistusaineet

  Käytämme tehokkaita, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita sekä moderneja työvälineitä. Niin siivousjälki on taatusti hyvää, ja pintamateriaalit pysyvät siisteinä ja puhtaina kauan.

 • Kokeneet, koulutetut työntekijiät

  Monilla työntekijöillä on pitkälti yli 10 vuoden kokemus rappusiivouksesta KTN:n palveluksessa. Huolehdimme myös siitä, että työntekijöillä on asianmukainen koulutus ja käytettävissään nykyaikaisimmat työvälineet.

 • Monipuoliset erikoispalvelut

  Rappusiivous on osa kiinteistön yleissiivousta, johon kuuluu yleistilojen siistimisestä ja pintojen puhdistaminen. Sen lisäksi voit jättää huoleksemme esimerkiksi lattioiden vahauksen, ikkunoiden pesun ja esimerkiksi saunatilojen ja muiden yhteistilojen suursiivoukset. Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Asiakkaan tyytyväisyys ja asukkaiden viihtyvyys ovat työmme lähtökohta.

Esimerkkejä rappusiivouksestamme

Case-esimerkki: Vanhan kerrostalokiinteistön porrassiivous

Asiakkuus pitää sisällään yli 40 vuotta sitten rakennetut kerrostalot, joissa on yhteensä 8 porrashuoneistoa. Sopimuksen keskiössä on porrassiivous, mutta se pitää sisällään myös taloyhtiön muiden yleisten tilojen perussiivouksen.

Case-esimerkki: Kerrostalon rappusiivous

Helsinkiläinen taloyhtiö tilasi porrashuoneistojen siivouksen, saunanpesun sekä muita kiinteistönhoitoon liittyviä palveluita. Katso millainen sopimus tehtiin ja mitä sopimussiivoukseen sisältyi.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Tarvitsetko porrassiivous­palvelua?

Vastuullamme on jo yli 500 kohteen rappusiivous. Jätä yhteystietosi, niin hoidamme teidänkin porrassiivouksen kuntoon!

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat porrassiivous­palveluita

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Halvin ratkaisu ei välttämättä ole pitkällä aikavälillä edullisin ratkaisu. Laadukas rappusiivous parantaa asumisviihtyvyyttä ja -turvallisuutta, kehno tai välttävä rappusiivous voi laskea kiinteistön arvoa.

 • Valitse räätälöity porrassiivouspalvelu

  Laadukkaan ja toimivan palvelun tunnistaa siitä, että siivousohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja kiinteistön tarpeet huomioiden.

  Esimerkiksi seuraavat seikat on huomioitava siivousohjelmassa:

  • Rapun koko (kerrosten ja tasanteiden koko)
  • Onko porrashuoneissa pyykinkuivatustiloja tai muita yleistiloja
  • Matotuksen laatu – onnistunut matotus vaikuttaa merkittävästi siihen, pysyykö rappu siistinä. Lue lisää rappukäytävän siisteyden ylläpidosta.
 • Muista pyytää palvelukuvaus

  Tarjouksia pyydettäessä kannattaa varmistaa, että tarjouksen liitteenä on palvelukuvaus. Näin tarjouksia voi vertailla keskenään: tiedät tarkasti, mitä palvelun hintaan sisältyy.

 • Kokemus ja monipuolisuus ovat valttia

  Pitkä kokemus auttaa työn suunnittelemisessa ja räätälöimisessä. Asiantunteva palveluntarjoaja osaa nopeasti määritellä sopivan siivoustaajuuden yleissiivoukselle sekä varastojen, saunatilojen ja muiden yleistilojen siivoukselle.

  Asiakas hyötyy myös siitä, että palveluntarjoaja voi hoitaa pitkällä tähtäimellä siivoustyötä nopeuttavat ja tehostavat työt, kuten lattioiden huollon ja matotuksen.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja koulutuksesta ja tarjoaa heidän käyttöönsä laadukkaat ja turvalliset välineet sekä ympäristöystävälliset puhdistusaineet. Siitä hyötyy myös asiakas.

Porrassiivousta pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella

Porrassiivous sekä kiinteistön yleisten tilojen ylläpitosiivous ja yleissiivous muodostavat KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kiinteistösiivouspalvelun perustan. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden  ja kohteen erityistarpeiden mukaan.

Olemme saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta siitä, että meihin voi taatusti luottaa mihin tahansa siivoukseen liittyvissä asioissa.

Kiinnitämme aina erityistä huomiota taloyhtiön asukkaiden viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Esimerkiksi äänekkäät työtehtävät ajoitetaan mahdollisuuksien mukaan siten, että emme häiritse taloyhtiön aamu-unisimpia asukkaita. Pyrimme aina siihen, että teemme työmme huomaamattomasti ja tehokkaasti.

Isännöitsijöiden tyypillisimmät ongelmatilanteet ovat meille tuttuja. Toimitusjohtajamme Ilkka Syrjälä on pitänyt huolen siitä, että koko henkilöstö osaa asettua asiakkaan asemaan ja on valmiina auttamaan yllättävissäkin tilanteissa. Olemmekin saaneet asiakkailtamme erityistä kiitosta siitä, että meihin voi taatusti luottaa mihin tahansa siivoukseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia porrassiivouspalveluja koko pääkaupunkiseudun alueella. Teemme yli 500 kohteessa porrassiivousta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Kasvavasta asiakaskunnastamme löytyykin kymmeniä siivouspalveluihinsa tyytyväisiä taloyhtiöitä sekä isännöitsijöitä ympäri Helsinkiä.

Palvelun saatavuus:
Kiinteistösiivous: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Järvenpää, Kauniainen, Sipoo, Kerava

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.