KTN SIIVOUSPALVELUT X IF GNISTAN YHTEISTYÖ

KTN Siivouspalvelut solmi yhteistyön paikallisen jalkapallojoukkue IF Gnistanin kanssa! Paikallisuus, Oulunkylä ja yhteisöllisyys kuuluvat vahvasti KTN Siivouspalveluiden sekä IF Gnistanin arvomaailmaan, josta juontuen yhteistyö Veikkausliigajoukkueen kanssa tukee Oulunkylän paikallisyhteisöä! IF Gnistan on vuonna 1924 perustettu perinteikäs jalkapalloseura Helsingistä. Kaudelle 2024 Veikkausliigaan noussut Gnistan on aloittanut debyyttikauden loistokkaasti nappaamalla voittoja niin kotona kuin vieraissa. Alkanut kausi […]

KTN SIIVOUSPALVELUT VUODEN 2023 KATSAUS

Toimistosiivous, Helsinki – kaikki kunnossa?

,
Toimistosiivous Helsinki
Toimiston vetovoima haastaa etätyön edut. Hyvä toimistosiivous on avaintekijä, kun etätyöstä palataan takaisin toimistolle.

Ekokompassi-sertifikaatti – aitoja tekoja ympäristön parhaaksi

ekokompassi vastuullisuus
”Luonnonsuojeluliiton myöntämä sertifikaatti on osoitus siitä, että tahdomme aidosti sitoutua pitkäjänteiseen ympäristöystävällisyyteen", kertoo tuotepäällikkö Jonne Syrjälä.

KTN:n ympäristö­lupaus – mitä on ympäristö­ystävällinen siivous?

Miten siivousyrityksessä työt hoidetaan ympäristöystävällisesti? KTN on sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan, ja alla kerromme, miten ympäristöystävällinen siivoustyö tapahtuu.

Kokemuksia KTN:stä: Mc Clean Kiinteistöhoito Oy

KTN on tehnyt yhteistyötä Mc Clean Kiinteistöhoito Oy:n kanssa vuodesta 2019. Miten yhteistyö on sujunut? Lue alta Mc Cleanin kokemuksia yhteistyöstämme. Yhteistyö: KTN toimii Mc Clean Kiinteistöhoito Oy:n huoltamien kohteiden siivouskumppanina. Huolehdimme kiinteistöjen siivouksesta Mc Cleanin keskittyessä tekniseen huoltoon ja ulkoalueiden hoitoon. Kokemuksia KTN siivouspalvelut Oy:stä Kysymyksiimme vastasi Mc Clean Kiinteistöhoito Oy:n huoltomestari Petri Valasvuori. […]

Avoimia työpaikkoja tarjolla

Toimintamme kasvaessa täydennämme osaavaa tiimiämme ja haemme iloiseen joukkoomme siivoojia porras- ja kiinteistösiivouksen puolelle (3kpl) sekä toimistosiivouksen puolelle (2kpl).

3 syytä satsata työpaikkaliikuntaan

työpaikkaliikunta
KTN:llä on ollut oma kuntosali vuodesta 2015, ja henkilökunta voi osallistua personal trainer Juha Hokkisen ohjaamaan treeniin

Tule töihin KTN:lle – töitä tarjolla 2-3 siivoojalle (Helsinki)

Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt KTN:n iloisessa joukossa pitkään, kuten muutkin työntekijämme ovat viihtyneet.

KTN on perheyritys, jossa työntekijätkin ovat kuin perheenjäseniä

KTN Siivouspalvelut perustettiin vuonna 1995. Sen jälkeen yritys on kasvanut ja palveluita on kehitetty, mutta työtä ohjaavat arvot ja periaatteet ovat pysyneet ennallaan. Lue alta KTN:n vaiheista toimitusjohtajamme Ilkka Syrjälän kertomana.

Näin tilaat KTN:n kotisiivouslahjakortin naistenpäiväksi

Haluatko yllättää naistenpäivänä puolisosi, äitisi tai jonkun muun elämäsi tärkeän naisen? Anna lahjaksi KTN:n siivouslahjakortti! Lahjan saaja säästää aikaa, joka menisi siivoukseen, ja pääsee sen lisäksi nauttimaan ammattilaisten putipuhtaaksi siivoamasta kodista.