Jätä vanhan kotisi siivous KTN:n kokeneiden ammattilaisten huoleksi.

Muuttosiivous

KTN:n muuttosiivous vähentää muuttoon liittyvää työmäärää ja varmistaa, että entinen kotisi jää puhtaaksi ja pölyttömäksi. 

Miksi valita KTN:n muuttosiivous?

KTN Siivouspalvelut on aidosti vastuullinen toimija. Työntekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen on meille kunnia-asia. Työntekijöidemme keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 5 vuotta.
Ekologisuudesta emme tingi.

Hinta: 60,07 €/h sis. alv.
Minimilaskutus: 2 h.

 • Sujuvampi muutto

  Vanhan kodin muuttosiivous kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Näin vähennät muuttoon liittyvää stressiä ja pääset keskittymään rauhassa uuteen kotiisi ja sen laittamiseen.

 • Asiantunteva palvelu

  Muuttosiivouksessa käytämme moderneja työvälineitä ja -tapoja sekä ympäristöystävällisiä aineita.

 • Yhteistyö EZ palveluiden kanssa

  KTN Siivouspalvelut tekee tiivistä yhteistyötä EZ palveluiden kanssa. Anna EZ palveluiden huolehtia muuttamisesta ja KTN:n muuttosiivouksesta. Näin oma työtaakkasi kevenee ja muutto sujuvoituu merkittävästi.

 • Räätälöity palvelukokonaisuus

  Perusmuotoisen muuttosiivouksen lisäksi voit jättää huoleksemme myös esimerkiksi ikkunoiden pesun sekä lattioiden vahauksen. Voit kääntyä puoleemme muitakin siivouspalveluita tarvitessasi: hoidamme sujuvasti ja kokemuksella haastavimmatkin siivoustehtävät. Erikoispalveluista sovitaan etukäteen.

 • Joustavuus, täsmällisyys ja luotettavuus

  Siivojamme ovat luotettavia, kokeneita ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja aina sovittuun aikaan. Muuttosiivouspalvelumme on myös joustava: sovimme parhaan työskentelyajan niin, ettemme häiritse itse muuttamista.

 • Tyytyväisyystakuu

  Mahdolliset reklamaatiot hoidetaan aina nopeasti ja siten, että kaikki ovat tyytyväisiä. Noin 20 000 toimeksiantoa vuodessa – 15 reklamaatiota. Reklamaatioprosenttimme on 0,00075 %.

Muutto ja muuttosiivous? Onnistuu!

KTN Siivouspalvelut Oy tekee kiinteää yhteistyötä EZ palveluiden kanssa. EZ pakkaa, muuttaa ja kokoaa tavarasi, KTN hoitaa vanhan ja uuden kotisi siivouksen. Sujuvaa, stressitöntä, ammattimaista! Jätä yhteystietosi, niin hoidetaan sekä muuttaminen että muuttosiivous kuntoon.

Ota nämä seikat huomioon, kun ostat muuttosiivousta

 • Valitse palveluntarjoaja pitkällä tähtäimellä

  Halvin ratkaisu ei ole aina lopulta edullisin. Laadukas muuttosiivous varmistaa sen, että entisen kotisi uudet asukkaat pääsevät muuttamaan puhtaaseen kotiin. Kehno tai välttävä muuttosiivous voi puolestaan viedä sinulta kullanarvoista aikaa sekä aiheuttaa monenlaista kitkaa ja jopa rahanmenoa.

 • Selvitä tarkasti, mitä siivous sisältää

  Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä selvittää, mitkä palvelut perusmuotoiseen muuttosiivoukseen kuuluvat ja mitkä palvelut sovitaan ja laskutetaan erikseen.

 • Suosi räätälöityjä siivouspalveluita

  Kodit ja muutot ovat erilaisia. Laadukkaan palvelun tunnistaa siitä, että siivousohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet ja tilojen ominaispiirteet huomioiden. Tarkista myös, mihin aikaan muuttosiivousta tehdään. Kun muuttopalvelun tarjoaa EZ palvelut ja muuttosiivouksen KTN, ajoitus osuu varmasti nappiin.

 • Huomioi kokemus, välineet ja koulutus

  Pitkän kokemuksen ansiosta muuttosiivous laaditaan asiantuntevasti. Mahdolliset ongelmakohdat havaitaan, ja ne huomioidaan asianmukaisesti. Muuttosiivouksessa myös työvälineiden ja puhdistusaineiden laatu sekä henkilöstön ammattitaito merkitsevät huomattavan paljon. Kun etsit parasta palveluntarjoajaa, suosi yrityksiä, jotka ovat kouluttaneet henkilökuntaansa ja investoineet osaamiseen, välineisiin ja ekologisuuteen.

 • Valitse vastuullinen palveluntarjoaja

  Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat merkkejä vastuullisuudesta. Vastuullinen palveluntarjoaja huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja käyttää tehokkaita, ympäristöystävällisiä, allergiatestattuja puhdistusaineita.

 • Tutustu palveluntarjoajan työhön

  Mikäli mahdollista, kysy nykyisiltä asiakkailta kokemuksia palveluntarjoajan työstä. Pitkät asiakassuhteet kielivät tyytyväisyydestä ja luottamuksesta palveluntarjoajaa kohtaan.

Varmaa muuttosiivousta

Huolellinen muuttosiivous takaa sen, että pääset keskittymään uuteen kotiisi. Me huolehdimme räätälöidysti entisen ja uuden kotisi puhtaudesta, EZ palvelut hoitaa pakkaamisen ja muuton sekä tavaroiden purkamisen oikeille paikoilleen. Sinun tehtäväksesi jää uudesta kodista nauttiminen.

KTN Siivouspalvelut Oy:llä on pitkä kokemus kotien siivouksesta pääkaupunkiseudulla. Hinta ei ole korkea, ja mikä parasta, työstä voi tehdä kotitalousvähennyksen.

Yhteistyössä EZ Palveluiden kanssa

EZ Palvelut on 2019 syyskuussa kahden veljen perustama perheyritys. Yritys tarjoaa muuttopalveluita ja muita muuttoon liittyviä palveluita. EZ on pääkaupunkiseudulla toimiva moderni muuttofirma. Toiminnan avaimena on korkea standarditaso. Yrityksen mottokin sen kertoo: ”Muuttaminen uudella tasolla.”

Ammattimaisuus näkyy niin henkilökunnassa kuin ensiluokkaisissa varusteissakin.

Muut palvelut

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.