Kotisiivous

KTN-kiinteistöpalvelut on kehittänyt nopean ja tehokkaan kotisiivouspalvelun, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Pitkät asiakassuhteet kertovat tyytyväisyydestä palveluumme.

Jätä kotisi siivous KTN:n kokeneiden ja luotettavien ammattilaisten huoleksi

Kotisiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n tarjontaan vuodesta 2009.  Teemme laadukkaan viikkosiivouksen, huolehdimme ikkunoiden pesusta ja suoritamme suursiivoukset puolestasi. Asiakkaamme ovat kehuneet erityisesti kotisiivouspalvelujemme joustavuutta ja nopeutta. Tehokkuutemme salaisuus on se, että kotisiivoojat työskentelevät pareittain.

Miksi valita KTN-kotisiivous?

 • Nopea kotisiivous

  KTN-kotisiivouksesta vastaa aina työpari. Kahden ammattilaisen hoitamana kotisiivous käy poikkeuksellisen nopeasti ja tehokkaasti.

 • Laadukas työjälki

  Voit luottaa siihen, että siivousjälki on huipputasoa: käytämme työssämme korkealuokkaisia, testattuja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

 • Monipuoliset siivouspalvelut

  Kotisiivous voi pitää sisällään toiveidesi mukaan säännöllisen perussiivouksen lisäksi pyykinpesua, liinavaatteiden vaihtoa tai ikkunoiden pesua – siivousohjelmamme on aina räätälöity. Hoidamme myös suursiivoukset, juhlia edeltävät siivoukset sekä muuttosiivoukset.

 • Osaavat ja luotettavat työntekijät

  Kotisiivoojamme ovat olleet KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n palveluksessa vuosia, joten voit huoletta antaa kotisi avaimet heille. Pyrimme siihen, että samat henkilöt hoitavat kotisiivouskohteita koko asiakassuhteen ajan.

 • Joustavuus ja täsmällisyys

  Siivous hoidetaan aina sovittuun aikaan: täsmällisyys on meille kunnia-asia. Asiakaslähtöisyys on toinen periaatteemme, ja työskentelemme joustavasti toiveitasi kuunnellen.

 • Edullisuus

  Kotitalousvähennyksen ansiosta kotisiivouspalvelu on edullista. Olemme rekisteröitynyt työnantaja, joten kotitalousvähennys siivoustyöstämme on verovähennyskelpoista. Lue alta lisää hinnoittelustamme.

Kotitaloudet

Onko kotisi siivouksen tarpeessa?

70% ensimmäisistä kotisiivousasiakkaistamme tilaa meiltä vielä 10 vuoden jälkeenkin kotipalveluita. Jätä yhteystietosi, niin hoidetaan siivousasiasi kuntoon!

KTN:n kotisiivouksen hinnoittelu

 • Siivouksen tuntihinnat

  Kotisiivouksen tuntihinnat sisältäen arvonlisäveron:

  • Kotisiivous sopimussiivous      55,37€/h (sis. alv)
  • Ikkunanpesu                                 68,14 €/h (sis. alv)
  • Kertaluonteinen kotisiivous   60,07 €/h (sis. alv)

  Minimiveloitus 2h. Hintoihin sisältyvät matkat, sekä työssä tarvittavat aineet ja välineet. Ylläolevat hinnat ovat yhden henkilön työn hinta. Esim. mikäli kaksi siivoojaa on kohteessa 2 tuntia, laskutetaan työstä yhteensä 4 tuntia.

 • Maksat vain siivouksesta

  Hintoihin sisältyvät matkat sekä työssä tarvittavat puhdistusaineet ja välineet.

 • Ei yllätyksiä

  Kotisiivouspalvelun sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja hinta määräytyy todellisten työtuntien perusteella.

Kotisiivous: arjen edullista luksusta

Kotisiivous tuli mukaan KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n tarjontaan vuonna 2009. Tilausten määrä on kasvanut jatkuvasti, mutta olemme erityisen iloisia siitä, että asiakkuudet ovat olleet pitkäkestoisia. Noin 70% ensimmäisistä kotisiivousasiakkaistamme tilaa meiltä edelleen kotipalveluita!

Pohjois-Helsinki on jo nyt täynnä kotisiivouskohteitamme ja monet asiakkaamme ovat tilanneet kotisiivoojan Espooseen, Vantaalle ja Kauniaisiin.

Pitkäjänteisyys rakentaa luottamuksen.

Kotisiivoojamme ovat pitkän työuransa aikana he osoittaneet luotettavuutensa. Lisäksi henkilöstömme vaihtuvuus on hitaampaa kuin alalla keskimäärin. Pyrimme siihen, että kotisi siivoavat aina samat työntekijämme.

Voitamme kilpailijamme tehokkuudella.

Kahden koulutetun ammattilaisen hyvällä ja huolellisella tiimityöllä siivoustyöhön menevä aika on huomattavasti lyhyempi kuin kilpailijoillamme. Lopputulos on erinomainen myös siksi, että käytämme työssämme ainoastaan erittäin laadukkaita, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.

Kotitalousvähennyksen ansiosta kotisiivouspalvelu on edullista.

Olemme rekisteröitynyt työnantaja, joten kotitalousvähennys siivoustyöstämme on verovähennyskelpoista. Lähetämme aina alkuvuodesta pyydettäessä verottajan hyväksymän yhteenvedon edellisen 12 kuukauden aikana tehdyistä töistä ja maksuista.

Etkö olekin mielestäsi ansainnut sen, että töistä tai lomamatkalta kotiin palatessasi puhdas tuoksu tulee jo ovella vastaan? Pinnat hohtavat puhtaina, tiskatut astiat löytyvät kaapista oikeilta paikoiltaan ja sängyssä on pistämättömät, raikkaat vuodevaatteet. Säännöllisen kotisiivouksen avulla kotisi pysyy perussiistinä ja viihtyisänä kiireisen arjen keskellä.

Palvelun saatavuus:
Kotisiivous: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Korso, Tuusula, Sipoo

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.