Pölyinen varasto? Tarvetta suursiivoukselle? Etkö ehdi tehdä muuttosiivousta?

KTN:n erikoispalvelut pelastavat tilanteen

Sellaista siivoukseen liittyvää haastetta ei olekaan, jota emme osaisi ratkaista.

Miksi valita KTN-Kiinteistöpalvelut Oy?

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta osaamme ratkaista hankalimmatkin siivouspulmat tehokkaasti ja asiantuntevasti. Meidät tunnetaan luotettavana ja ammattitaitoisena palveluntarjoajana, jonka toiminta on aina asiakaslähtöistä, joustavaa ja täsmällistä.

Lattioiden käsittely

Onko lattiassasi pinttynyttä likaa? Näkyykö lattiassa kulku-uria? Onko lattian kiilto kadonnut? KTN:n ammattilaiset ratkaisevat lattiasi hoitoon liittyvät ongelmat.

Lue lisää lattianpesusta

Muutto- ja loppusiivoukset

Lähtikö vuokralainen vauhdilla? Onko huoneistossa ylimääräisiä tavaroita, jäikö vuokralaiselta jäänyt siivous tekemättä? Tyhjennämme huoneiston, siivoamme sen ja huolehdimme ylimääräisen irtaimiston kierrätyksestä. Perusteellisella siivouksella olemme onnistuneet säästämään asunnon remontilta.

Ikkunoiden pesu

Tarvitsevatko kiinteistösi julkisivuikkunat pesua? Pesemme haastavammatkin ikkunat tehokkaasti ja turvallisesti. Hoidamme kohteeseen nostolaitteet ja luvat nostotyölle.

Lue lisää ikkunanpesusta

Suurtalouskeittiöiden peruspesu

Tarvitseeko ravintolasi keittiö perusteellista suursiivousta? Puhdistamme keittiösi huuvasta lattiakaivoon. Puhtaus on puoli ruokaa – ja isoon keittiöön on syytä tilata perusteellinen pesu säännöllisin väliajoin.

Liukuportaiden ja hissien pesu

Kaipaavatko liukuportaat puhdistusta? Pesemme pinnat puhtaiksi ja edustaviksi varta vasten tähän käyttöön tarkoitetulla koneella. Onko hissisi perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? KTN:n ammattilaiset hoitavat korin ja kuoren puhdistuksen sekä suojauksen.

…?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi palvelua? Älä huoli, jos kyse on siivouksesta, me osaamme auttaa varmasti.

Erikoissiivous

Silloin, kun normaalisiivous ei riitä

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haasteellisetkin kohteet!

Muut palvelut

Helsingin toimistosiivousta

Muuttosiivous

Sujuvampi ja stressittömämpi muutto. EZ palvelut hoitaa muuton, KTN huolehtii muuttosiivouksesta.
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

KTN:n toimistosiivous on laadultaan ja tehokkuudeltaan omaa luokkaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet toimistosiivouksestamme ainoastaan positiivista palautetta.
Helsingin toimistosiivousta

Porrassiivous

Asiantuntevasti siivottu rappu pysyy puhtaana ja lisää viihtyvyyttä. Jätä porrassiivous KTN:n rautaisten ammattilaisten huoleksi.
Helsingin toimistosiivousta

Erikoispalvelut

Lähtikö vuokralaisesi vauhdilla? Kaipaako ravintolasi keittiö suursiivousta? Milloin puulattiasi on viimeksi hoidettu? Jätä yhteystietosi, me hoidamme haastavatkin kohteet!
Helsingin toimistosiivousta

Kotisiivous

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kotisiivouspalvelu soveltuu kaikkialle yksiöistä omakotitaloihin. Teemme kotisiivousta Helsingissä, Kauniaisissa, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja muuallakin Uudenmaan alueella. Kotisiivoustyön hinta ei ole kallis ja mikä parasta, siitä voi tehdä kotitalousvähennyksen.
Helsingin toimistosiivousta

Liiketilojen siivous

Liiketilojen siivouspalvelussa painotamme asiakastilojen viihtyvyyttä ja siivouksen häiriötöntä tuottamista. Huomioimme aina siivottavan kohteen erityispiirteet ja mukautamme siivousrytmin sen mukaan
Helsingin toimistosiivousta

Varastosiivous

Huolellinen varastosiivous takaa sen, että varastohenkilöstön työskentely tehostuu ja työturvallisuus paranee. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n varastosiivousohjelman keskiössä on hengitysilmassa olevan pölyn määrän minimointi.
Helsingin toimistosiivousta

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivous on kuulunut KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n erikoisosaamiseen 1990-luvulta lähtien. Asuinkiinteistöjen hoitoon liittyvissä palveluissa meidät tunnetaan luotettavana ja tehokkaana palveluntarjoajana.
Helsingin toimistosiivousta

Lattianpesu

KTN Kiinteistöpalvelut Oy tekee lattianpesua ja -vahausta sekä parkettien öljyämistä joustavasti ja luotettavasti yli 20-vuotisella kokemuksella. Uutena palveluna tarjoamme PUR-pinnoitusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa.
Helsingin toimistosiivousta

Ikkunanpesu

Raidaton ikkunanpesu on taitolaji. Tämä siivoustyön osa-alue kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n ikkunanpesupalvelut ovat kirkkaasti Etelä-Suomen parhaimmistoa sekä joustavuudeltaan että lopputulokseltaan!
Helsingin toimistosiivousta

Toimistosiivous

Konttorilla on kova kuhina, mutta yksi asia meinaa unohtua - toimistosiivous. Hinta ei ole suuri, mutta sen tuomat hyödyt ovat merkittäviä. Siisteys ja puhtaus työpaikalla parantavat henkilökunnan viihtyvyyttä ja vähentävät sairauspoissaoloja.