Kotisiivooja tulossa? Näin valmistaudut

,

Kotisiivousta ennen ei tarvitse siivota, mutta voit helpottaa siivoojan työtä muutamalla yksinkertaisella konstilla.

Kotisiivous voi tarkoittaa niin säännöllistä kotisiivousta kuin perinpohjaista suursiivoustakin. Juhlasiivouksen voi tilata ennen joulua, ylioppilasjuhlia tai vaikka syntymäpäiväjuhlia. Voit tilata siivoojan myös pesemään ikkunat.

Säännöllinen siivous voi sisältää pelkän perussiivouksen, tai siivooja voi myös pestä pyykit ja vaihtaa lakanat.

Kun tilaat kotisiivouksen KTN:ltä, työ räätälöidään toiveittesi mukaan. Käytännössä tapaat siis siivoojan kotonasi ja sovitte, mitä hän tekee. Laskutus perustuu työaikaan, eikä piilokuluja ole.

Miten valmistaudut kotisiivoukseen?

  • Siivojaa varten ei tarvitse siivota. Älä stressaa: siivoojat eivät katsele kotiasi samalla tavalla kuin sinä itse. He ovat ammattilaisia, jotka ovat tottuneet työskentelemään erilaisissa ympäristöissä – heitä eivät pölypallot hetkauta.
  • Kun tavarat on järjestelty, siivous sujuu tehokkaasti ja aikaa kuluu vähemmän. Kun työaika kuluu varsinaiseen siivoukseen, siivous on asiakkaalle halvempaakin.
  • Suuremmat lisätyöt, kuten ikkunoiden pesu tai perusteellinen juhlasiivous, on paras sopia etukäteen. Se helpottaa työn suunnittelua.
  • Voit olla kotona siivoojan työskennellessä, mutta välttämätöntä se ei ole – siivojamme ovat luotettavia ammattilaisia.
  • Voit kertoa siivoojille niistä kohdista, jotka itsellesi ovat siivouksessa erityisen tärkeitä. Voit myös kysyä siivousvinkkejä.
  • Jos taloudessa on lemmikkejä, huolehdithan että siivoojat pystyvät työskentelemään rauhassa ja tehokkaasti.

Mitä välineitä ja puhdistusaineita siivooja käyttää?

Siivooja tuo mukanaan kaikki siivousvälineet ja puhdistusaineet. Siivousvälineet ovat aina puhtaita, ja sekä välineet että puhdistusaineet ovat nykyaikaisia, parhaiten tarkoitukseen soveltuvia ja ympäristöystävällisiä. Jos haluat, että siivooja käyttää esimerkiksi omaa pölynimuriasi, siitä voidaan sopia etukäteen.

Entä jos käy onnettomuus?

KTN:n työntekijät ovat rautaisia ammattilaisia: he ovat saaneet oikeanlaisen koulutuksen työhönsä, käyttävät asianmukaisia puhdistusaineita ja työvälineitä. Se vähentää vahinkojen ja tapaturmien riskiäkin.

Jos kuitenkin sattuisi käymään niin, että kodissasi rikkoutuu jokin esine siivouksen yhteydessä, meillä on sitä varten vakuutukset ja korvaamme vahingon.

Varsinaisia työtapaturmia käy erittäin harvoin. Kun tilaat kotisiivouksen KTN:ltä, voit luottaa siihen, että siivoojalla on asianmukaiset vakuutukset.

Miten kotisiivous maksetaan?

Kotisiivous maksetaan jälkikäteen laskulla kuukausittain. Vuoden lopussa toimitamme kaikille asiakkaillemme yhteenvedon koko vuoden aikana ostetuista palveluista. Nämä tiedot helpottavat kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Lue lisää kotisiivouksesta, sen hinnoista ja kotitalousvähennyksestä Kotitalouksille-sivultamme ja ota yhteyttä: