Tilaa kevätsiivouspalvelu kotiisi

,

Kevät ja KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kevätsiivouspalvelu ovat täällä!

Kevätsiivous on kenties mystifioiduin kausisiivous Suomessa. Maalis-huhtikuussa iltapäivälehdet ja aikakausiaviisit ovat täynnä artikkeleja ja listoja kevätsiivoukseen liittyen.

Esimerkiksi Iltalehti teki viime keväänä artikkelin, jossa on 13 kohtainen muistilista kevätsiivoukseen. Hieman vanhemmassa MTV:n jutussa kevätsiivous jaettiin 10 osa-alueeseen. Mekin teimme jutun kevätsiivouksesta blogiimme. Nämä esimerkit kuvaavat hyvin sitä, miten haastavaksi ja monivaiheiseksi kevätsiivous mielletään.

”Tuohonhan menee koko viikonloppu” on varmasti ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleen edellä mainittujen artikkelien jälkeen. Monet kokevatkin pelkän ajatuksen kevätsiivouksesta uuvuttavaksi. Se on täysin ok. Työ, jossa amatöörillä menee kokonainen viikonloppu tai ihan vain yksi vuorokausi, hoituu ammattilaisten käsittelyssä muutamassa tunnissa. Miksi et ostaisi itsellesi aikaa ja tekisi jotain mukavampaa kuin pyyhkisi pölyjä tuntikaupalla?

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n kevätsiivouspalvelu on suunniteltu säästämään asiakkaiden aikaa ja hermoja. Palvelussa huolehditaan asunnon sisätilojen puhdistamisesta lattiasta kattoon ja ikkunoista huonekaluihin. Kattava kevätsiivouspalvelu pitää sisällään pölyjen pyyhkimisen, sohvien ja nojatuolien imuroinnin sekä läpikotaisen keittiön, kylpyhuoneen ja saunan pesun. Ikkunanpesu on luonnollisesti keskeinen osa kevätsiivouspalvelua ja mikä parasta, pesetämme matot asiakkaidemme puolesta yhteistyökumppanillamme.

Kuten aina, tämäkin palvelu on täysin räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Tilaaminen on helppoa: Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Pian aurinko paistaa asuntoosi kirkkaan puhtaiden ikkunoiden läpi, matot ovat tomuttomat ja pesuhuone on liaton.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä