Kala lattiakaivossa – haastavat siivouskohteet, joita ammattilaisetkaan eivät unohda

Me KTN:llä lupaamme hoitaa haastavat siivouskohteet.  Lupaus on pitänyt, ja vaikeatkin siivoustehtävät on saatu hoidettua. Lue alta, mitä kaikkea siivousrintamalla on vuosien mittaan tullut vastaan.

Siivoojat eivät vähästä hätkähdä, sillä he näkevät sinne minne monet muut eivät katso. Pölykoirat, sohvien tahrat tai tavalliset lattiakaivon sisällöt eivät siis siivoojien mieleen painu. Välillä vastaan kyllä tulee haastavampia tapauksia, mutta erikoisetkin siivoustyöt on aina saatu ratkaistua.

Löydökset lattiakaivosta

Lattiakaivojen puhdistaminen unohtuu helposti, kuten monet tietävät. Usein laiminlyönnistä seuraa iljettävä klimppi likaa, mutta lattiakaivoista voi löytyä myös erikoisempia yllätyksiä.

Erikoisimpiin tapauksiin kuuluu erään suurtalouskeittiön lattiokaivoista kasvava 20 sentin pituuteen ehtinyt puu. Lattikaivoista on löytynyt myös siellä hyvän aikaa muhinut mätä lohi sekä kuollut rotta.

Suosittelemme siis lämpimästi lattiakaivojen säännöllistä puhdistamista. Jos omat taidot eivät riitä tai lattiakaivon sisältö on erityisen haastavaa siivottavaa, ota yhteyttä ja hoidamme homman puolestasi!

Pinttynyttä rasvaa joka paikassa

Pinttyneen rasvan puhdistaminen on aivan oma lajinsa. Rasva myös leviää yllättävän tehokkaasti yllättäviinkin paikkoihin.

Olemme nähneet, miten rasva on ottanut valtaansa koko suurtalouskeittiön seiniä, kattoa ja koneita myöten. Tehtävä oli haastava, mutta ammattilaisen ottein keikasta suoriuduttiin aikataulussa ja suuremmilta remonteilta säästyttiin.

Paperin valtaama huoneisto

Teemme asiakkaillemme myös raivaussiivouksia. Aika ajoin eteemme tulee rajumpiakin tapauksia. Eräässä kohteessa asuinhuoneistossa ulko-oven takana oli vastassa päälle kaksimetriset siistit pinot lehtiä ja mainoksia. Huoneistossa kulki kapeat polut ulko-ovelta keittiöön ja olohuoneeseen.

Kyseessä oli kerrostalohuoneisto ja työ tuli suoritettavaksi palotarkastajan ja isännöitsijän määräyksestä. Paperin suuri määrä on sekä paloturvallisuusriski että riski rakennuksen rakenteille.

Paperijätettä toimitettiin kierrätykseen viisi vaihtolavallista!

Vahahaasteet

KTN:n toimenkuvaan kuuluu päivittäisiivouksen lisäksi muun muassa peruspesut. Välillä uusissa asiakaskohteissamme eteen tulee vanhoja laiminlyöntejä. Vahaa on ehtinyt kerrostua monen vuoden ajan, ja peruspesut on tehty väärin menetelmin.

Kun lattian oikeaoppinen hoito on laiminlyöty ja vahakerroksia on kertynyt hurjasti, lattian pelastaminen vaatii huomattavasti normaalia enemmän työtä. Erikoispalvelu puolemme rautaiset ammattilaiset eivät tälläisiäkään tapauksia hätkähdä, vaan poistavat isotkin kerrostumat ja saavat lattiat pelastettua isommalta vahingolta.

Kun lattia on kerran laitettu kuntoon, sen hoitaminen on kuitenkin helppoa. Suuremmilta lattiaremonteiltakin voi usein säästyä lattian pinnoittamalla.

Ikävät yllätykset rappukäytävissä

KTN: työntekijät siivoavat viikkotasolla reilut 500 porraskäytävää. Yksi mysteeri askarruttaa siivoojiamme edelleen: lemmikkien vahingot voi vielä ymmärtää, mutta miten rappukäytäviin päätyy ihmisten ulosteita? Nämäkin sotkut siivoamme ripeästi ja asianmukaisin varustein, jotta niistä ei jää haittaa saati vaaraa asukkaille.

Jätä haastavat siivouskohteet ammattilaisten hoidettaviksi

Vaikeiden kohteiden siivoaminen kannattaa aina jättää ammattilaisille, joilla on tarvittavat taidot, koulutukset, kokemusta sekä oikeanlaiset välineet tehtävään.

Sellaista siivoushaastetta ei ole vielä tullut vastaan, ettemmekö osaisi sitä ratkaista. Lue siis lisää erikoispalveluistamme ja jos tarvitset osaavaa siivoojaa haastavaan kohteeseen, ota rohkeasti yhteyttä.