Tule töihin KTN:lle – töitä tarjolla 2-3 siivoojalle (Helsinki)

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy on vakavarainen vuonna 1995 toimintansa aloittanut perheyritys. Yli 25 vuoden kokemus siivouspalveluista ja työhönsä sitoutunut henkilöstö takaavat korkealuokkaisen osaamisen ja laadukkaan asiakaspalvelun. Käytämme nykyaikaisimpia menetelmiä ja huomioimme ympäristöasiat jokapäiväisessä työssämme. Henkilöstön hyvinvointi ja jaksaminen on meille työnantajana kunnia-asia. Työntekijöidemme keskimääräinen työsuhteen pituus onkin yli 5 vuotta.

Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt ja kotitaloudet. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä isännöitsijöiden ja isännöintitoimistojen kanssa. Käytämme siivoustyössämme ainoastaan nykyaikaisimpia ja ympäristöystävällisimpiä puhdistusaineita. Kestävät asiakassuhteet osoittavat, että me osaamme vastata siivouksessa tämän päivän haasteisiin. Osaaminen näkyy ripeänä reagointina, luotettavuutena ja asiakkaiden viihtyvyytenä.

Toimintamme kasvaessa täydennämme osaavaa tiimiämme ja haemme iloiseen joukkoomme siivoojia kotisiivouksen, porras- ja kiinteistösiivouksen puolelle.

Kotisiivouspalvelun siivoojan työtehtävät:

Kotisiivouksen puolella jokaisella siivoajalla on omat kotisiivouskohteet, jolloin siivoukset onnistuvat tehokkaasti ja  taitavasti. Toteutamme asiakkaidemme toiveet, joten työtehtäväsi voivat vaihdella lakanoiden vaihdosta, mattojen pesettämisestä ja ikkunoiden pesemisestä juhla- ja suursiivouksiin.

Porras- ja kiinteistösiivouspalvelun siivoojien työtehtävät:

Porras- ja kiinteistösiivouksissa räätälöimme siivousohjelman aina kohteen tarpeiden mukaan. Jokainen kiinteistö ja  taloyhtiö on oma tarinansa. Siivoukseen voi kuulua porraskäytävien ja yleisten tilojen siivousta, toimitilojen, liiketilojen, saunatilojen, kuntosalien ja muiden asiakaskohteidemme siivousta.

Onnistuaksesi siivoojan tehtävissä, odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä
  • reipasta ja tarttuvaa asennetta työntekemiseen
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • vastuuntuntoa ja luotettavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Laitoshuoltajan ammattitutkinto ja ajokortti katsotaan sinulle eduksi (autot, joilla liikutaan kohteisiin, ovat työnantajan puolesta).

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön, jossa esimiehen tuki on saatavilla sekä vakituisen päivätyön klo 7-15 välillä. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja toivomme että viihdyt iloisessa joukossamme pitkään, kuten muutkin työntekijämme ovat viihtyneet.

Lisäksi tarjoamme sinulle palkan sopimuksen mukaan,  työvaatteet, lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen ja personal trainerin palvelut. Kohtelemme jokaista työntekijäämme omana persoonana. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Läkkisepäntiellä Helsingissä.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja työskentelytavoistasi. Jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 12.5.2021 mennessä osoitteella ilkka.syrjala@ktn.fi.

Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekryprosessin ajan ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö paikkaan löytyy, joten hae pian!

Lisää työtehtävistä voit kysellä Ilkka Syrjälältä, ilkka.syrjala@ktn.fi ja puhelimitse 010 773 5350  arkisin klo 11-13, ja KTN.fi.