Joululahjaksi ilmainen kotisiivous

Joulu on antamisen ja välittämisen aikaa. Joululahjahysteria alkaa olla pahimmillaan ja kaupat täynnä ruuhkaa. Läheisille olisi kiva osoittaa kuinka paljon heistä välitetään, mutta toisaalta olisi tärkeää, ettei tulisi kuormitettua ympäristöä turhalla tavaralla. Eikä se pankkitilikään ihan pohjaton ole.

Yksi parhaimmista joululahjaideoista on antaa tekoja. Esimerkiksi erään asiakasyrityksemme toimitusjohtaja sanoi antavansa puolisolleen joululahjaksi yhteistä aikaa. Hän oli askarrellut hienon joulukortin, jossa oli kääntöpuolella lupaus vähemmistä työtunneista. Aivan loistava idea!

Asiakkaamme ideasta innostuneena me päätimme, että tänä jouluna haluamme antaa jollekin onnekkaalle lahjaksi ilmaisen kotisiivouksen pääkaupunkiseudulla. Ongelmanamme on vain se, että me emme tiedä kenelle ilmainen kotisiivous pitäisi lahjoittaa. Tämän pulman ratkomiseen tarvitsemme juuri sinun apuasi.

Kerro meidän Facebook-sivuilla kuka mielestäsi on ansainnut pientä luksusta arjen keskelle ja voit voittaa kuvassa olevan siivoussetin itsellesi.

Kilpailu päättyy 21.12. klo 21.12.