KTN SIIVOUSPALVELUT X IF GNISTAN YHTEISTYÖ

KTN Siivouspalvelut solmi yhteistyön paikallisen jalkapallojoukkue IF Gnistanin kanssa!

Paikallisuus, Oulunkylä ja yhteisöllisyys kuuluvat vahvasti KTN Siivouspalveluiden sekä IF Gnistanin arvomaailmaan, josta juontuen yhteistyö Veikkausliigajoukkueen kanssa tukee Oulunkylän paikallisyhteisöä!

IF Gnistan on vuonna 1924 perustettu perinteikäs jalkapalloseura Helsingistä. Kaudelle 2024 Veikkausliigaan noussut Gnistan on aloittanut debyyttikauden loistokkaasti nappaamalla voittoja niin kotona kuin vieraissa. Alkanut kausi on Gnistanille heidän 100v-juhlakausi!

KTN Siivouspalvelulla on jo entuudestaan yhteys seuraan, sillä olemme aikaisemmin tukeneet Gnistanin junioreita, mutta nyt yhteistyötä syvennetään monella eri osa-alueella.

Meidän Instagramista sekä Facebookista löydät kuukausittain ”Kuukauden siistein pelaaja -arvonnan”, josta sinun on mahdollisuus voittaa lippuja Gnistanin Veikkausliigan kotiotteluihin! Toimimme myös 4.8. pelattavassa IF Gnistan – VPS -ottelussa otteluisäntänä!

KTN Siivouspalveluiden toimitusjohtaja Ilkka Syrjälä ja tuotepäällikkö Jonne Syrjälä ovat innossaan yhteistyöstä.

– Olemme erittäin iloisia tästä yhteistyöstä ja innoissamme päästessämme olemaan osa Gnistanin ensimmäistä Veikkausliigakautta. Meillä on vahva side Oulunkylään ja paljon yhteisiä arvoja Gnistanin kanssa, mikä tekee yhteistyöstämme merkityksellisen.